×
Home Nieuws Livescore

Jerdy Schouten mist duel na Champions League-blessure.

Jerdy Schouten mist duel na Champions League-blessure.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 12:48 uur

Jerdy Schouten, de talentvolle middenvelder van PSV, heeft helaas een blessure opgelopen tijdens het Champions League-duel tegen Sporting, waarbij de Eindhovenaren een gelijkspel behaalden. Dit meldt De Telegraaf. De blessure van Schouten betekent dat trainer Peter Bosz naast Joey Veerman ook de creativiteit en kracht van Schouten zal moeten missen in de aanstaande wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Het gemis van Schouten in de selectie van het Nederlands elftal heeft de gemoederen doen oplaaien en heeft geleid tot speculaties binnen de voetbalwereld. Met zijn dynamische spel en vermogen om het spel te verdelen, was Schouten een waardevolle toevoeging aan het Oranje-team. Zijn afwezigheid zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor bondscoach Louis van Gaal en zijn staf.

De blessure van Schouten komt op een ongelukkig moment, gezien de drukke periode van wedstrijden die voor PSV en het Nederlands elftal op het programma staan. Het is nu aan de medische staf van PSV om Schouten zo snel mogelijk weer fit te krijgen, zodat hij zijn waardevolle bijdrage aan het team kan hervatten en zijn opwachting kan maken in het Oranje-shirt.