×
Home Nieuws Livescore

Koeman kiest 23 Oranje internationals voor Nations League

Koeman kiest 23 Oranje internationals voor Nations League
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 12:16 uur

Bondscoach Ronald Koeman heeft vandaag de definitieve selectie van het Nederlands Elftal bekendgemaakt voor de aankomende Nations League-duels tegen Hongarije en Duitsland. In totaal heeft Koeman 23 internationals opgeroepen om het Oranje te vertegenwoordigen in deze belangrijke wedstrijden. De selectie bevat enkele verrassingen en opvallend is dat Jerdy Schouten niet is opgenomen in de groep.

Jerdy Schouten, de middenvelder van Bologna, zal de komende interlands van het Nederlands Elftal aan zich voorbij moeten laten gaan. De afwezigheid van Schouten in de selectie van Koeman komt als een verrassing voor velen, gezien zijn sterke prestaties in de Italiaanse Serie A. Fans en analisten zullen benieuwd zijn naar de reden achter deze keuze van de bondscoach.

Met de Nations League-duels tegen Hongarije en Duitsland in het vooruitzicht, zal het Nederlands Elftal zich moeten voorbereiden op twee zware wedstrijden. De selectie van Koeman biedt een mix van ervaren krachten en jong talent, met spelers die klaar staan om zich te bewijzen op het internationale toneel. De afwezigheid van Schouten opent wellicht de deur voor een andere speler om zijn kans te grijpen en zich te laten gelden in het Oranje-shirt.