×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang verwelkomt concurrentie op vleugelpositie bij PSV

Noa Lang verwelkomt concurrentie op vleugelpositie bij PSV
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 23:48 uur

Noa Lang, de vleugelspeler van PSV, is verheugd met de komst van Hirving Lozano als zijn nieuwe concurrent. Sterker nog, Lang heeft zelfs aangedrongen op de aanwerving van een extra vleugelaanvaller. Tijdens de wedstrijd tegen NEC werd Lang bij een 3-0 voorsprong gewisseld door trainer Peter Bosz en vervangen door Lozano, die zijn eerste minuten maakte sinds zijn terugkeer bij de club. Lang merkte meteen op dat Lozano een gerespecteerde speler is binnen de club. "Met Lozano komt er iemand binnen die hier al een grote naam heeft", vertelde hij na de wedstrijd aan ESPN. "Dat is alleen maar positief. Toen ik hem voor het eerst zag, zei ik ook: welkom, maar dit is jouw club. Daar moest hij om lachen."

De aanwezigheid van een getalenteerde concurrent motiveert Lang juist. "Het hoort erbij. Het houdt ons scherp. Het betekent dat we elke week moeten presteren. Ik kan je zelfs vertellen dat de club mij heeft gevraagd welke positie er versterkt moest worden. Ik zei: een buitenspeler. Echt waar."

Lang, die wat kleine blessures had en uit voorzorg werd gewisseld door Bosz, benadrukt dat het team zich richt op één groot doel. "We hebben dubbele bezetting nodig op elke positie. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter het is voor het team. Ik wil gewoon kampioen worden en daarvoor hebben we ook een sterke bank nodig."

Noa Lang is enthousiast over de concurrentie op zijn positie: "De club vroeg mij welke speler erbij moest komen en ik zei: een buitenspeler..." 💪

— ESPN NL (@ESPNnl) 16 september 2023