×
Home Nieuws Livescore

Sven Mijnans realistisch na verlies AZ in Europa League.

Sven Mijnans realistisch na verlies AZ in Europa League.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 11:32 uur

AZ-speler Sven Mijnans toonde teleurstelling na de nederlaag van zijn team tegen Athletic Club in de Europa League. De Alkmaarders verloren met 2-0, maar Mijnans blijft realistisch in zijn analyse. Hij erkent dat AZ op dit moment nog niet op het niveau is om zich te meten met dergelijke sterke tegenstanders.

Mijnans, die een belangrijke rol speelde in het team van AZ, gaf toe dat het verlies pijnlijk was. Ondanks zijn teleurstelling benadrukte hij het belang van realisme en het besef dat er nog werk aan de winkel is voor de ploeg. De jonge speler is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven werken en te groeien, zodat ze in de toekomst beter voor de dag kunnen komen tegen dergelijke tegenstanders.

Hoewel de nederlaag tegen Athletic Club een tegenvaller was, ziet Mijnans het als een leermoment voor AZ. De ervaring van het spelen tegen een sterke Europese tegenstander zal de ploeg helpen om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Mijnans is vastberaden om samen met zijn team de nodige stappen te zetten om in de toekomst beter voor de dag te komen in de Europa League.