×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst bekritiseerd door fans na Europese nederlaag

Van Bronckhorst bekritiseerd door fans na Europese nederlaag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 11:16 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in Turkije een onaangename confrontatie gehad met enkele fans van Besiktas. Na de pijnlijke nederlaag van zijn team tegen Ajax (4-0) eerder deze week, moest Van Bronckhorst toezien hoe zijn ploeg opnieuw verloor in Europa. De teleurstellende prestatie resulteerde in een fluitconcert van de aanwezige supporters, wat de sfeer rondom de club verder deed verslechteren.

Van Bronckhorst, die sinds kort aan het roer staat bij Besiktas, stond onder druk na de recente tegenvallende resultaten. De fans van de Turkse club lieten hun onvrede duidelijk blijken na de zoveelste teleurstelling op het Europese toneel. De voormalige Oranje-international zal nu moeten proberen om het tij te keren en het vertrouwen van zowel de supporters als het bestuur terug te winnen.

De confrontatie met de fans markeert een moeilijke periode voor Van Bronckhorst, die als trainer voor de nodige uitdagingen staat bij Besiktas. Met de druk die toeneemt en de kritiek die groeit, zal de ervaren coach alles op alles moeten zetten om zijn team weer op de rails te krijgen en de supporters weer achter zich te krijgen. Het is afwachten hoe Van Bronckhorst en zijn team zullen reageren op deze tegenslag en of zij in staat zullen zijn om de negatieve spiraal te doorbreken.