×
Home Nieuws Livescore

Bondscoach Tedesco laat Lukaku en De Bruyne thuis

Bondscoach Tedesco laat Lukaku en De Bruyne thuis
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 10:48 uur

Bondscoach Domenico Tedesco heeft vandaag de selectie voor de aankomende interlandperiode onthuld, waarbij enkele opvallende namen ontbreken. Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne zullen niet deelnemen aan de wedstrijden, wat voor verrassing zorgde onder de fans. PSV'er Matteo Dams was aanvankelijk opgenomen in de voorselectie, maar heeft uiteindelijk de definitieve schifting niet doorstaan.

Desondanks zijn er wel enkele debutanten die hun kans krijgen in het nationale team. Matte Smets, Cyril Ngonge en Malick Fofana zullen voor het eerst hun opwachting maken in het shirt van het nationale elftal. Deze jonge talenten krijgen nu de kans om zich te bewijzen op het internationale toneel en hun kwaliteiten te tonen aan het grote publiek.

De afwezigheid van Lukaku en De Bruyne zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor Tedesco en zijn team, maar de bondscoach toont vertrouwen in de spelers die hij heeft geselecteerd. Met de toevoeging van nieuwe gezichten als Smets, Ngonge en Fofana hoopt hij een frisse impuls te geven aan het team en te bouwen aan een succesvolle interlandperiode. De fans zullen vol verwachting uitkijken naar hoe deze jonge talenten zich zullen manifesteren op het internationale podium.