×
Home Nieuws Livescore

Tadic uitgefloten door fans FC Twente, lacht erom.

Tadic uitgefloten door fans FC Twente, lacht erom.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 10:32 uur

In een opmerkelijke wending van het lot werd Dusan Tadic, de 35-jarige aanvaller van Ajax, donderdagavond geconfronteerd met een koude ontvangst in De Grolsch Veste. Tadic, die eerder twee seizoenen voor FC Twente speelde, werd tijdens de wedstrijd tegen zijn voormalige club begroet met een luid fluitconcert van de fans. Ondanks de vijandige reactie van het publiek, kon Tadic er echter wel om lachen.

De Servische spits, die bekend staat om zijn kalmte en professionaliteit, leek onverstoorbaar te zijn door de negatieve reacties van de Twente-supporters. Met een glimlach op zijn gezicht zette Tadic zijn spel voort en liet hij zien waarom hij een van de meest gerespecteerde spelers in de Eredivisie is.

Het fluitconcert leek Tadic zelfs te motiveren, want kort na de incidenten wist hij een belangrijke bijdrage te leveren aan de overwinning van Ajax op FC Twente. Met een doelpunt of een beslissende assist wist Tadic zijn stempel te drukken op de wedstrijd en zijn voormalige club te laten zien wat ze misten.

Al met al was het een enerverende avond voor Dusan Tadic, die bewees dat hij zelfs in moeilijke omstandigheden zijn kwaliteiten kan laten zien. Het fluitconcert mocht dan wel koud zijn, maar Tadic's spel was allesbehalve kil.