×
Home Nieuws Livescore

Keown: Van Nistelrooij's inzet bij United, Ten Hag eenzaam.

Keown: Van Nistelrooij's inzet bij United, Ten Hag eenzaam.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 09:48 uur

Voormalig Arsenal-icoon Martin Keown heeft zijn bedenkingen geuit over de toewijding van Ruud van Nistelrooij bij Manchester United. Keown, die een glansrijke carrière als voetballer achter de rug heeft, werpt twijfels op over de inzet van de voormalige Nederlandse spits bij The Red Devils. De kritiek van Keown komt op een moment waarop de prestaties van Van Nistelrooij onder de loep worden genomen door fans en experts.

Daarnaast heeft Keown ook zijn zorgen geuit over de positie van Erik ten Hag bij Manchester United. De voormalige voetballer beschrijft de Nederlandse coach als 'een eenzame man' die eenzaam aan de zijlijn staat bij de club. Ten Hag, die bekend staat om zijn tactische vernuft en gedrevenheid, lijkt volgens Keown te kampen met een gebrek aan steun en betrokkenheid binnen de club.

De opmerkingen van Keown zorgen voor opschudding binnen de voetbalwereld en voeden de speculaties over de situatie bij Manchester United. Met Van Nistelrooij en Ten Hag in de schijnwerpers, blijft het onduidelijk hoe de club zal reageren op de kritiek van de voormalige Arsenal-legende. Fans en analisten kijken reikhalzend uit naar de reactie van zowel de spelers als de coach op deze controversiële uitspraken.