×
Home Nieuws Livescore

Manchester United ontsnapt met gelijkspel na comeback FC Porto

Manchester United ontsnapt met gelijkspel na comeback FC Porto
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 09:08 uur

Manchester United ontsnapte donderdagavond aan een nederlaag tegen FC Porto, nadat de ploeg van Erik ten Hag een comfortabele 2-0 voorsprong uit handen gaf en uiteindelijk met 3-2 achter kwam te staan. De Engelse media richten hun pijlen vooral op Matthijs de Ligt, die harde kritiek te verduren krijgt vanwege zijn prestaties in de wedstrijd.

Het leek er lange tijd op dat Manchester United de overwinning binnen handbereik had, maar FC Porto vocht zich knap terug in de wedstrijd en wist de voorsprong om te buigen naar een voorsprong. De defensie van United, met onder andere Matthijs de Ligt, kreeg het zwaar te verduren en kon niet voorkomen dat Porto de wedstrijd naar zich toe trok.

De Nederlandse verdediger De Ligt, die in de zomer de overstap maakte naar Manchester United, staat onder vuur vanwege zijn optreden in deze cruciale wedstrijd. De media bekritiseren zijn verdedigende fouten en stellen vraagtekens bij zijn aanpassingsvermogen aan het Engelse voetbal. De Ligt zal nu extra gemotiveerd zijn om zijn vorm te herpakken en zijn critici het tegendeel te bewijzen in de komende wedstrijden.