×
Home Nieuws Livescore

Turkse media loven Tadic, Amrabat en Livakovic na remise

Turkse media loven Tadic, Amrabat en Livakovic na remise
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 00:48 uur

Na de gelijkspel van Fenerbahçe tegen FC Twente in de Europa League, worden Dusan Tadic en vooral Sofyan Amrabat de hemel in geprezen door de Turkse media. De prestaties van deze spelers hebben indruk gemaakt op de Süper Lig-grootmacht, die ook doelman Dominik Livakovic bedanken voor zijn inzet tijdens de wedstrijd.

Tadic en Amrabat speelden een cruciale rol in het behalen van het gelijkspel tegen FC Twente. De Turkse media roemen hun technische vaardigheden en hun vermogen om het spel te lezen. Tadic, die eerder successen boekte bij Ajax, liet opnieuw zien waarom hij een van de sterspelers van Fenerbahçe is. Amrabat, die bekend staat om zijn dynamiek en harde werk op het veld, werd ook geprezen voor zijn bijdrage aan het team.

Daarnaast verdient ook doelman Dominik Livakovic lof voor zijn optreden tijdens de wedstrijd. De Kroatische keeper wist meerdere keren belangrijke reddingen te verrichten en hield zijn team op de been. Zijn rust en ervaring straalden af op de verdediging van Fenerbahçe, waardoor de ploeg stand wist te houden tegen FC Twente.

Al met al was het een spannende wedstrijd waarin Fenerbahçe kon rekenen op de uitblinkende Tadic, Amrabat en Livakovic. De Turkse media zijn lovend over de prestaties van deze spelers en kijken vol vertrouwen uit naar de volgende Europese uitdaging voor de Süper Lig-grootmacht.