×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag vraagt geduld van United-fans na gelijkspel Porto.

Ten Hag vraagt geduld van United-fans na gelijkspel Porto.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 00:16 uur

Na het spectaculaire gelijkspel van Manchester United tegen FC Porto, waarbij de ploeg van Erik ten Hag een 3-3 gelijkspel behaalde, heeft de manager een beroep gedaan op de fans van de club om geduldig te zijn. Ondanks de grote druk waaronder Ten Hag momenteel staat, blijft hij optimistisch over de toekomst van het team. De coach is ervan overtuigd dat met de juiste inzet en tijd de resultaten zullen verbeteren en Manchester United weer successen zal behalen.

Het gelijkspel tegen FC Porto was een ware thriller, waarbij de ploeg van Ten Hag veerkracht toonde door een achterstand om te buigen in een gelijkspel. De manager benadrukte na afloop van de wedstrijd het belang van steun van de fans in deze moeilijke periode. Hij gelooft dat met de steun van het publiek en het harde werk van de spelers de club weer op de juiste koers kan komen.

Ondanks de wisselvallige resultaten van Manchester United dit seizoen, blijft Erik ten Hag vastberaden om het tij te keren. Hij is vastbesloten om het team naar succes te leiden en is ervan overtuigd dat met geduld en vertrouwen de club weer kan uitgroeien tot een topclub. De manager roept de fans op om achter het team te blijven staan en samen te werken aan een betere toekomst voor Manchester United.