×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato onder de indruk van Slavia Praag

Jorrel Hato onder de indruk van Slavia Praag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 00:00 uur

Jorrel Hato zal nog lang napraten over zijn ervaring tijdens de wedstrijd van Ajax tegen Slavia Praag. De jonge verdediger van de Amsterdamse club zal het punt dat ze behaalden koesteren, maar het was vooral de sfeer in de Tsjechische hoofdstad die een diepe indruk op hem heeft achtergelaten.

In een interview na de wedstrijd gaf Hato aan onder de indruk te zijn van de passie en energie van de fans van Slavia Praag. De ambiance in het stadion was ongekend en zorgde voor een extra dimensie aan de wedstrijd. Ondanks het gelijkspel wist Hato te genieten van het spektakel op en naast het veld.

De verdediger kijkt met trots terug op zijn optreden en deelt zijn waardering voor het team van Ajax, dat zich staande wist te houden in een lastige uitwedstrijd. Hato benadrukt het belang van teamwork en vastberadenheid, eigenschappen die volgens hem cruciaal zijn voor succes in het internationale voetbal. Met deze ervaring in zijn achterzak zal Jorrel Hato alleen maar sterker en vastberadener worden in zijn verdere carrière bij Ajax.