×
Home Nieuws Livescore

Ricky van Wolfswinkel: FC Twente verdiende meer tegen Fenerbahçe.

Ricky van Wolfswinkel: FC Twente verdiende meer tegen Fenerbahçe.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 23:48 uur

In een spannende Europa League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe op donderdagavond, was het Ricky van Wolfswinkel die vond dat de Tukkers de controle hadden over de wedstrijd. De Nederlandse spits was van mening dat FC Twente lange tijd op weg leek naar een overwinning, maar uiteindelijk waren het Sofyan Amrabat en Dusan Tadic die roet in het eten gooiden voor de Nederlandse ploeg.

Van Wolfswinkel, die een belangrijke rol speelde in de aanval van FC Twente, was teleurgesteld over het gelijkspel tegen de Turkse tegenstander. De aanvoerder van de Tukkers noemde de puntendeling onverdiend en geloofde dat zijn team meer verdiende na een sterke vertoning op het veld.

Ondanks het gevoel van teleurstelling bij Van Wolfswinkel en zijn teamgenoten, kunnen ze trots zijn op hun prestatie tegen Fenerbahçe. De supporters van FC Twente zagen een strijdvaardig team dat de Turkse topclub flink onder druk wist te zetten en bij vlagen domineerde. Met deze positieve instelling en vechtlust kan FC Twente met vertrouwen uitkijken naar de volgende Europese uitdagingen.