×
Home Nieuws Livescore

Farioli verdedigt Brobbey na gemiste kansen in Europa League.

Farioli verdedigt Brobbey na gemiste kansen in Europa League.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 23:40 uur

In het Europa League-duel tussen Ajax en Slavia Praag heeft spits Brian Brobbey kansen laten liggen die cruciaal hadden kunnen zijn voor zijn team. Ondanks zijn gemiste doelpogingen, blijft de jonge aanvaller de eerste keus van coach Francesco Farioli. Farioli heeft Brobbey publiekelijk geen verwijten gemaakt en benadrukt dat hij 'helemaal niks' te klagen heeft over de inzet van de spits.

Brobbey kreeg tijdens de wedstrijd tegen Slavia Praag twee uitgelezen kansen om Ajax op voorsprong te zetten, maar slaagde er niet in het net te vinden. Ondanks deze teleurstellingen is Farioli vastberaden om het vertrouwen in Brobbey te behouden en gelooft hij in de kwaliteiten van de jonge spits. De coach benadrukt dat gemiste kansen nu eenmaal deel uitmaken van het voetbal en dat Brobbey zich zal blijven ontwikkelen.

Met zijn positieve benadering van de situatie laat Farioli zien dat hij achter zijn spelers staat, zelfs in tijden van tegenslag. De coach is ervan overtuigd dat Brobbey zijn kwaliteiten zal laten zien en dat hij in staat is om belangrijke doelpunten te maken voor Ajax. Door het vertrouwen van Farioli kan Brobbey zich blijven ontwikkelen en hopelijk zijn gemiste kansen snel goedmaken in de komende wedstrijden.