×
Home Nieuws Livescore

Indrukwekkend Slavia Praag verrast Jorrel Hato van Ajax

Indrukwekkend Slavia Praag verrast Jorrel Hato van Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 22:56 uur

Ajax-verdediger Jorrel Hato heeft zijn bewondering uitgesproken voor de sfeer en het spel van tegenstander Slavia Praag tijdens hun recente ontmoeting. Ondanks dat Hato zich goed had voorbereid op wat hem te wachten stond, werd hij op momenten verrast door het hoge niveau van de Tsjechische ploeg. Slavia Praag slaagde erin om een punt te pakken tegen de Amsterdammers, wat voor Hato en zijn teamgenoten een teleurstellend resultaat was.

De sfeer in het stadion en de kwaliteit van het spel van Slavia Praag maakten indruk op Hato, die benadrukte dat de Tsjechen een geduchte tegenstander bleken te zijn. Ondanks de inspanningen van Ajax slaagde Slavia Praag erin om stand te houden en een gelijkspel af te dwingen, wat voor Hato en zijn medespelers een harde les was.

Hato gaf toe dat de wedstrijd tegen Slavia Praag een eyeopener was voor het team en dat er lessen getrokken moeten worden uit deze ontmoeting. De verdediger benadrukte het belang van het blijven verbeteren en het leren van dergelijke wedstrijden om sterker terug te komen in de volgende confrontaties. Ajax zal zich nu moeten richten op de volgende uitdaging en proberen om de teleurstelling van het gelijkspel tegen Slavia Praag om te zetten in een positieve motivatie voor de komende wedstrijden.