×
Home Nieuws Livescore

"Luis Enrique ontevreden over ballingschap Mbappé bij PSG en wil spits inzetten"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 19:00 uur

Luis Enrique is niet tevreden met de situatie van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De Spaanse coach wil de getalenteerde spits op het veld zien en is het niet eens met de beslissing van de Franse club om hem te verbannen.

Volgens RMC Sport is Enrique tegen het idee om Mbappé buiten de wedstrijdselectie te houden. Het is nog onduidelijk of Mbappé op 12 augustus, wanneer PSG weer aan de competitie begint, op de tribune zal zitten of deel zal uitmaken van het team. Clubvoorzitter Nasser Al-Khelaïfi is op de hoogte van de mening van Enrique, die de speler graag wil gebruiken.

Mbappé weigert een nieuw contract te tekenen bij de Franse club en is daarom al een tijdje buitenspel gezet. Hij mocht niet mee op de voorbereidingstour in Azië en traint momenteel met andere spelers die weinig perspectief hebben bij de club, zoals Georginio Wijnaldum. Adviseur Luis Campos onderhandelt dagelijks met Mbappé, maar kan niet voorspellen hoe de situatie tussen de club en de speler zal eindigen. PSG vermoedt dat Mbappé al een voorakkoord heeft gesloten met Real Madrid, waar hij in 2024 zou kunnen aansluiten.