×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's Ajax herstelt na vroege achterstand tegen United

Ten Hag's Ajax herstelt na vroege achterstand tegen United
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 21:56 uur

In een cruciale wedstrijd voor Ajax wist trainer Erik ten Hag een veelbelovende start te maken. Tegenstander Manchester United nam al snel een voorsprong van 0-2 dankzij doelpunten van Marcus Rashford en Rasmus Hojlund, waarbij keeper Diogo Costa een belangrijke rol speelde. Echter, Ajax liet zich niet uit het veld slaan en wist snel terug te komen. Pepe en Samu Omorodion scoorden al snel de gelijkmakers, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

De gelijkmakers van Pepe en Omorodion zorgden voor een golf van enthousiasme bij de Ajax-fans in het stadion. De spelers van Ajax leken herboren na de tegendoelpunten en gingen vol overtuiging op zoek naar de voorsprong. Met aanvallend voetbal en een sterke teamgeest wisten ze de druk op Manchester United op te voeren en kansen te creëren.

De tweede helft beloofde een spannende strijd te worden tussen beide teams, waarbij Ajax vastbesloten was om de overwinning binnen te slepen. De supporters waren in extase en schreeuwden hun team naar voren. De wedstrijd was nog lang niet beslist en beide ploegen gaven alles om de winst veilig te stellen. Het beloofde een zenuwslopende slotfase te worden vol actie en spektakel.