×
Home Nieuws Livescore

Ajax toont karakter in gelijkspel tegen Slavia Praag

Ajax toont karakter in gelijkspel tegen Slavia Praag
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 21:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is vol lof over het karakter dat zijn team heeft getoond tijdens het gelijkspel tegen Slavia Praag. Ondanks een sterke eerste helft waarin Ajax naar zijn zeggen 'totale controle' had, moest de ploeg genoegen nemen met een punt. Farioli benadrukte echter dat hij trots is op de veerkracht en vastberadenheid die zijn spelers hebben laten zien in deze lastige wedstrijd.

De Italiaanse coach was vooral te spreken over de mentale weerbaarheid van zijn team, dat zich na een moeilijke tweede helft toch staande wist te houden tegen Slavia Praag. Farioli prees de spelers voor hun inzet en vastberadenheid om tot het laatste fluitsignaal te blijven strijden voor een goed resultaat. Hij benadrukte dat dit soort wedstrijden cruciaal zijn voor de groei en ontwikkeling van het team.

Hoewel Farioli graag met een overwinning naar huis was gegaan, erkende hij dat een gelijkspel tegen een sterke tegenstander als Slavia Praag geen slecht resultaat is. De trainer benadrukte het belang van karakter tonen en blijven vechten, zelfs als het niet allemaal volgens plan verloopt. Farioli kijkt nu vooruit naar de volgende uitdaging en is vastbesloten om met Ajax te blijven werken aan het verbeteren van het spel en het behalen van goede resultaten.