×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer: Ajax moet tevreden zijn met punt

Remko Pasveer: Ajax moet tevreden zijn met punt
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 21:40 uur

In een spannende wedstrijd tegen Slavia Praag heeft doelman en aanvoerder Remko Pasveer van Ajax zijn mening gegeven over het gelijkspel. Pasveer is van mening dat Ajax niet teleurgesteld mag zijn met het behaalde punt tegen de Tsjechische tegenstander. Ondanks de gelijke stand zag Pasveer kansen voor zijn team om de voorsprong te vergroten, vooral via Brian Brobbey die voor rust al twee keer had kunnen scoren.

Ajax speelde een intense wedstrijd tegen Slavia Praag, waarbij beide teams kansen creëerden om de score te openen. Pasveer benadrukte echter dat het belangrijk is om tevreden te zijn met het behaalde resultaat en de positieve aspecten van de wedstrijd te benadrukken. Hoewel Ajax mogelijk de voorsprong had kunnen vergroten, is Pasveer van mening dat het punt tegen een sterke tegenstander als Slavia Praag van waarde is voor het team.

Met het gelijkspel tegen Slavia Praag blijft Ajax op koers in het Europese toernooi en kan het team met vertrouwen vooruit kijken naar de volgende wedstrijden. Pasveer benadrukte het belang van het blijven verbeteren en groeien als team om succes te behalen in zowel nationale als internationale competities. De doelman is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven strijden en te streven naar het behalen van doelen dit seizoen.