×
Home Nieuws Livescore

Ajax teleurstellend tegen Slavia Praag in Europa League

Ajax teleurstellend tegen Slavia Praag in Europa League
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 21:32 uur

Ajax heeft donderdagavond in een gelijkspel van 1-1 tegen Slavia Praag niet weten te overtuigen in Tsjechië. De prestatie van de Amsterdammers tijdens de tweede speelronde van de Europa League werd niet met lof overladen door de media in het Oost-Europese land. Hoewel Ajax een punt wist te bemachtigen, wordt er in Tsjechië gesproken over een onterecht resultaat.

De wedstrijd tussen Ajax en Slavia Praag was een intense strijd waarbij beide teams tot het uiterste gingen. Ondanks de inzet en het harde werk van de spelers, slaagde Ajax er niet in om de Tsjechische media te imponeren. De gelijkmaker die de Amsterdammers scoorden, was niet genoeg om een blijvende indruk achter te laten in Praag.

De kritiek vanuit Tsjechië richt zich voornamelijk op het feit dat Ajax niet het niveau heeft laten zien dat van hen verwacht wordt. De teleurstelling over het resultaat van de wedstrijd weerklinkt in de reacties van de media en fans in Praag. Ajax zal zich nu moeten herpakken en laten zien dat zij wel degelijk in staat zijn om te schitteren op het Europese toneel.