×
Home Nieuws Livescore

Turkse oud-trainer haalt uit naar Ajax-coach Farioli

Turkse oud-trainer haalt uit naar Ajax-coach Farioli
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 21:16 uur

Voormalig Turkse voetbaltrainer Sergen Yalcin heeft onlangs zijn ongezouten mening gegeven over Ajax-coach Francesco Farioli. In een interview met KAFA Sports spaarde Yalcin de Italiaanse trainer niet, en noemde hem zelfs 'geen trainer, maar een analist'. De kritiek van Yalcin op Farioli is opvallend en zorgt voor de nodige opschudding in de voetbalwereld.

Yalcin, die zelf een lange carrière als trainer heeft gehad, lijkt weinig respect te hebben voor de werkwijze van Farioli. De Turkse oud-trainer benadrukte dat hij geen geloof hecht aan de kwaliteiten van de Ajax-coach en twijfelt aan zijn capaciteiten als trainer. Met zijn scherpe uitspraken heeft Yalcin duidelijk laten blijken dat hij geen fan is van Farioli en zijn aanpak.

De opmerkingen van Yalcin zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen binnen de voetbalgemeenschap. Het is niet vaak dat een voormalig trainer zo openlijk kritiek uit op een collega, vooral niet op internationaal niveau. Het is dan ook interessant om te zien hoe Farioli en Ajax zullen reageren op de harde woorden van Yalcin en of dit invloed zal hebben op hun prestaties in de toekomst.