×
Home Nieuws Livescore

Ajax verliest voorsprong en Baas krijgt rood tegen Slavia.

Ajax verliest voorsprong en Baas krijgt rood tegen Slavia.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 20:48 uur

Ajax heeft een voorsprong tegen Slavia Praag zien veranderen in een teleurstellende gelijke stand tijdens hun recente wedstrijd. Het was Thomas Chory die in de 67e minuut de onvermijdelijke gelijkmaker scoorde voor Slavia Praag, waardoor de druk op Ajax toenam. De situatie verslechterde nog verder voor de Nederlandse club toen Youri Baas binnen tien minuten na de gelijkmaker een rode kaart kreeg voorgelegd.

De gelijkmaker van Chory zorgde voor een spannende wending in de wedstrijd, waarbij Ajax moeite had om de controle te behouden. De rode kaart voor Baas bracht Ajax in een benarde positie, met een man minder op het veld en Slavia Praag die de druk opvoerde. De Amsterdamse club stond voor een zware taak om het gelijkspel te behouden en mogelijk zelfs nog een overwinning te behalen.

De onverwachte wending van de voorsprong naar een gelijke stand en de daaropvolgende rode kaart voor Baas zorgden voor een intense en zenuwslopende slotfase van de wedstrijd. Ajax moest alle zeilen bijzetten om een punt veilig te stellen tegen een vastberaden Slavia Praag, wat resulteerde in een teleurstellend resultaat voor de Nederlandse club.