×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: AZ heeft 'juweeltje' Parrott binnengehaald

Van der Vaart: AZ heeft 'juweeltje' Parrott binnengehaald
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 20:16 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft hoge verwachtingen van de jonge Ierse spits Troy Parrott, die onlangs door AZ is aangetrokken. Van der Vaart, die maar liefst 109 keer het Nederlands elftal vertegenwoordigde, noemt Parrott een 'juweeltje' en gelooft dat de 22-jarige aanvaller een grote impact kan hebben bij de club uit Alkmaar.

Met zijn ervaring en kennis van het spel, is Van der Vaart ervan overtuigd dat Parrott een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team van AZ. De voormalige middenvelder is onder de indruk van de kwaliteiten van de jonge spits en ziet veel potentie in hem. Parrott wordt gezien als een veelbelovend talent en Van der Vaart is ervan overtuigd dat hij zijn stempel zal drukken in de Eredivisie.

De lovende woorden van Van der Vaart zorgen voor hoge verwachtingen rondom Parrott bij de supporters van AZ. De fans hopen dat de Ierse aanvaller zijn potentieel zal waarmaken en een belangrijke rol zal spelen in het succes van de club. Met de steun van een voormalig topvoetballer als Van der Vaart, lijkt Parrott klaar te zijn om zijn talent te tonen en zijn naam te vestigen in het Nederlandse voetbal.