×
Home Nieuws Livescore

Sierd de Vos zorgt voor hilariteit tijdens Europa League

Sierd de Vos zorgt voor hilariteit tijdens Europa League
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 19:56 uur

Tijdens het Europa League-duel tussen Slavia Praag en Ajax op donderdagavond waren de kijkers verrast door de opmerkelijke commentaarstijl van Sierd de Vos. De commentator van Ziggo Sport zorgde voor de nodige verwarring door middenvelder Filip Prebsl van de Tsjechische ploeg voortdurend aan te duiden als 'Prepsi'. Daarnaast leek De Vos moeite te hebben met het onderscheiden van spelers, waarbij hij Christian Rasmussen en Kristian Hlynsson meermaals door elkaar haalde.

De ongebruikelijke benaming 'Prepsi' voor Filip Prebsl leidde tot hilariteit en verbazing bij de kijkers, die op sociale media hun verbazing deelden over deze opvallende keuze van Sierd de Vos. De commentator, bekend om zijn eigenzinnige stijl en humoristische opmerkingen, leek zich tijdens de wedstrijd niet bewust te zijn van zijn fouten en bleef consequent de naam 'Prepsi' gebruiken voor de Tsjechische speler.

Naast de verwarring rondom Filip Prebsl, zorgde Sierd de Vos ook voor enige verwarring door Christian Rasmussen en Kristian Hlynsson regelmatig door elkaar te halen in zijn commentaar. Deze versprekingen zorgden voor hilariteit onder de kijkers, die zich verbaasden over de slordigheid van de commentator tijdens deze belangrijke Europese wedstrijd.

Al met al zorgde Sierd de Vos met zijn opmerkelijke commentaar tijdens het Europa League-duel tussen Slavia Praag en Ajax voor de nodige opschudding en vermaak onder de kijkers. Zijn eigenzinnige stijl en onbedoelde versprekingen zorgden voor een extra dimensie aan de wedstrijd, die naast het sportieve aspect ook nog eens voor de nodige humor en verbazing zorgde bij het publiek.