×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid polst Alexander-Arnold voor zomertransfer

Real Madrid polst Alexander-Arnold voor zomertransfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 19:48 uur

Real Madrid heeft de eerste stappen gezet in de richting van een mogelijke transfer van Trent Alexander-Arnold. De clubleiding heeft discreet contact gelegd met het kamp van de Engelse verdediger, wiens contract bij Liverpool komende zomer afloopt. Al geruime tijd gonst het van de geruchten over een mogelijke overstap van Alexander-Arnold naar de Spaanse hoofdstad, en de interesse van Real Madrid lijkt nu concreter te worden.

De 23-jarige Alexander-Arnold staat bekend om zijn aanvallende kwaliteiten en zijn indrukwekkende spel op de rechtsbackpositie. Zijn prestaties hebben hem tot een van de meest gewilde verdedigers in Europa gemaakt, en het is dan ook geen verrassing dat clubs als Real Madrid hun oog op hem hebben laten vallen. De Engelsman heeft laten doorschemeren open te staan voor een nieuwe uitdaging, en een transfer naar een topclub als Real Madrid zou zeker in zijn carrièreplannen passen.

Hoewel er nog geen concrete afspraken zijn gemaakt en er nog geen sprake is van een officieel bod, lijkt de interesse van Real Madrid serieus te zijn. De club is op zoek naar versterkingen om het team te verjongen en te versterken, en Alexander-Arnold zou perfect in dat plaatje passen. Het is echter nog afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of Liverpool bereid is om hun sterspeler te laten gaan. De komende maanden beloven in ieder geval spannend te worden voor zowel Alexander-Arnold als Real Madrid.