×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Rensch moet meer 'een vent' worden

Van der Vaart: Rensch moet meer 'een vent' worden
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 19:08 uur

Voormalig Ajax-ster Rafael van der Vaart heeft zijn ongezouten mening gegeven over de houding van Devyne Rensch, de jonge verdediger van de Amsterdamse club. Tijdens een interview voorafgaand aan het duel met Slavia Praag liet Van der Vaart doorschemeren dat hij niet onder de indruk was van Rensch's houding. De ervaren analist benadrukte dat Rensch nog wat stappen moet zetten om zich te ontwikkelen tot 'een echte vent' op het veld.

Van der Vaart, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, sprak openhartig over zijn observaties van Rensch. De voormalige middenvelder benadrukte dat het cruciaal is voor jonge spelers om een bepaalde volwassenheid en mentaliteit te tonen, met name in topwedstrijden zoals die tegen Slavia Praag. Van der Vaart's opmerkingen zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen binnen en buiten de club.

De kritiek van Van der Vaart komt op een moment dat de prestaties van Rensch onder een vergrootglas liggen. Als een van de opkomende talenten van Ajax wordt er veel van de jonge verdediger verwacht, zowel op als buiten het veld. Het is nu aan Rensch zelf om te bewijzen dat hij de woorden van Van der Vaart ter harte neemt en zijn spel en houding naar een hoger niveau kan tillen.