×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez blij met blijven bij Feyenoord deze zomer.

Santiago Gimenez blij met blijven bij Feyenoord deze zomer.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 19:00 uur

Feyenoord-spits Santiago Gimenez heeft laten weten dat hij geen spijt heeft van het feit dat hij deze zomer geen transfer heeft gemaakt. Ondanks concrete interesse van andere clubs, waaronder uit Mexico, heeft de talentvolle aanvaller besloten om bij de Rotterdamse club te blijven. Gimenez, die momenteel actief is in zijn geboorteland Mexico, benadrukt dat hij zich volledig richt op het komende seizoen bij Feyenoord.

De 21-jarige spits heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft daardoor de aandacht getrokken van verschillende clubs. Echter, Gimenez voelt zich op zijn plek bij Feyenoord en ziet de club als de ideale omgeving om zich verder te ontwikkelen als voetballer. Hij is vastbesloten om zijn talent te blijven tonen en belangrijk te zijn voor het team onder leiding van trainer Arne Slot.

Met zijn keuze om niet over te stappen naar een andere club, toont Gimenez zijn loyaliteit aan Feyenoord en zijn toewijding aan het behalen van successen met de club. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook opgelucht ademhalen, wetende dat hun veelbelovende spits trouw blijft aan de clubkleuren. Gimenez kijkt vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en is vastberaden om zijn stempel te drukken in de Eredivisie.