×
Home Nieuws Livescore

Rensch vol vertrouwen ondanks blessuregolf bij Ajax.

Rensch vol vertrouwen ondanks blessuregolf bij Ajax.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 18:48 uur

Ajax-verdediger Devyne Rensch straalt vertrouwen uit voor de aankomende wedstrijd tegen Slavia Praag, ondanks de blessuregolf die de Amsterdammers teistert. Met een flink aantal spelers aan de kant weet Rensch dat de druk op de overgebleven selectie groot is, maar hij gelooft stellig in de kracht van het team. De jonge verdediger is vastberaden om samen met zijn ploeggenoten een sterke prestatie neer te zetten en de tegenstander te verslaan.

Hoewel Ajax te maken heeft met een reeks blessures, is Rensch ervan overtuigd dat de huidige opstelling van het team nog steeds van topkwaliteit is. De verdediger benadrukt het belang van teamwork en het vertrouwen in elkaar om succesvol te zijn, ongeacht de omstandigheden. Met een positieve mindset en eenheid binnen de groep is Rensch ervan overtuigd dat Ajax in staat is om te schitteren op het Europese toneel.

De wedstrijd tegen Slavia Praag belooft een spannende strijd te worden, waarbij Ajax tot het uiterste zal moeten gaan om de overwinning binnen te halen. Rensch en zijn medespelers zijn vastbesloten om alles te geven en de supporters trots te maken. Met het geloof in eigen kunnen en de steun van het legioen achter zich, is Ajax klaar om de uitdaging aan te gaan en te laten zien waar de club toe in staat is.