×
Home Nieuws Livescore

Onrust in Enschede voor Europese thuiswedstrijd FC Twente.

Onrust in Enschede voor Europese thuiswedstrijd FC Twente.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 18:16 uur

In de aanloop naar de eerste Europese thuiswedstrijd van FC Twente blijft de sfeer ook in Enschede gespannen. De supporters van het Turkse Fenerbahçe zorgden voor opschudding in de stad toen ze de fanzone verlieten. De autoriteiten moesten ingrijpen om confrontaties te voorkomen en de rust te bewaren.

De aanwezigheid van de Fenerbahçe-supporters zorgde voor een verhoogde spanning in Enschede. De politie was genoodzaakt om in te grijpen en de supporters van de Turkse club tegen te houden toen ze de fanzone verlieten. De situatie werd snel onder controle gebracht, maar het incident benadrukt de gespannen sfeer rondom de wedstrijd.

De supporters van FC Twente en Fenerbahçe zullen elkaar vanavond treffen in het stadion, waar de Europese wedstrijd zal plaatsvinden. De autoriteiten zullen extra alert zijn om eventuele ongeregeldheden te voorkomen en de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen. De supporters worden opgeroepen om zich sportief te gedragen en te genieten van een spannende voetbalavond.