×
Home Nieuws Livescore

Dylan Vente teleurgesteld over vertrek bij Feyenoord

Dylan Vente teleurgesteld over vertrek bij Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 17:32 uur

Jonge spits Dylan Vente heeft openhartig gesproken over zijn vertrek bij Feyenoord in 2020. De aanvaller, momenteel actief bij PEC Zwolle, had gehoopt op meer begrip toen hij de Rotterdamse club definitief verliet. In een interview met Voetbal International laat Vente weten dat hij nooit echt het gevoel heeft gehad dicht bij een doorbraak te zijn geweest in de Kuip.

Vente, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en snelheid, blikt terug op zijn tijd bij Feyenoord met gemengde gevoelens. Ondanks zijn harde werk en toewijding, kreeg de jonge spits niet de kansen waar hij op had gehoopt. Dit gebrek aan perspectief leidde uiteindelijk tot zijn beslissing om de club te verlaten en elders zijn geluk te beproeven.

Nu, bij PEC Zwolle, hoopt Dylan Vente zijn carrière nieuw leven in te blazen en te laten zien wat hij waard is. De 21-jarige voetballer is vastberaden om zijn potentieel te benutten en zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. Met zijn ervaring bij Feyenoord als bagage, kijkt Vente vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal.