×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda legt stadionverbod op na rellen De Kuip

NAC Breda legt stadionverbod op na rellen De Kuip
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 17:24 uur

Na de ongeregeldheden in De Kuip anderhalve week geleden heeft NAC Breda harde maatregelen genomen tegen enkele van haar fans. De club heeft meerdere supporters een stadionverbod opgelegd vanwege de vernielingen die plaatsvonden na de 2-0 nederlaag tegen Feyenoord. Onder andere een horecakraam moest het ontgelden door toedoen van enkele relschoppers.

De incidenten in Rotterdam hebben geleid tot verontwaardiging binnen de club en bij de autoriteiten. NAC Breda heeft aangegeven zero tolerance te hanteren tegen dit soort wangedrag en heeft daarom besloten streng op te treden. De fans die verantwoordelijk worden gehouden voor de vernielingen zullen voorlopig niet welkom zijn in het Rat Verlegh Stadion.

De clubleiding van NAC Breda benadrukt dat dergelijk gedrag niet getolereerd zal worden en dat de veiligheid en reputatie van de club te allen tijde voorop staan. Er zal nauw samengewerkt worden met de politie en justitie om ervoor te zorgen dat de daders verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. NAC Breda roept alle supporters op om zich te gedragen en de club op een positieve manier te vertegenwoordigen, zowel binnen als buiten het stadion.