×
Home Nieuws Livescore

De Ligt mist wijze raadgever Hulshoff nog steeds

De Ligt mist wijze raadgever Hulshoff nog steeds
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 16:32 uur

Matthijs de Ligt koestert nog altijd de herinneringen aan zijn voormalige begeleider en zaakwaarnemer, Barry Hulshoff. De voormalige verdediger was jarenlang een steunpilaar voor De Ligt, die altijd bij hem terecht kon voor advies en begeleiding. Sinds het overlijden van Hulshoff blijft De Ligt zijn mentor missen en waardeert hij de impact die Hulshoff op zijn carrière heeft gehad.

Barry Hulshoff was niet alleen een zaakwaarnemer voor De Ligt, maar ook een mentor en vertrouwenspersoon. De Ligt kon altijd rekenen op de wijze raad en ervaring van Hulshoff, die hem hielp bij het nemen van belangrijke beslissingen in zijn loopbaan. De band tussen de twee was hecht en De Ligt putte kracht uit de steun van Hulshoff.

Het gemis van Barry Hulshoff blijft voor Matthijs de Ligt een voelbaar verlies. De Ligt koestert de herinneringen aan de tijd die hij met Hulshoff heeft doorgebracht en de lessen die hij van hem heeft geleerd. Hoewel Hulshoff niet meer fysiek aanwezig is, blijft zijn invloed merkbaar in de carrière en het leven van De Ligt.