×
Home Nieuws Livescore

Farioli vol vertrouwen ondanks blessures voor duel Slavia.

Farioli vol vertrouwen ondanks blessures voor duel Slavia.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 16:08 uur

Francesco Farioli, de coach van het team, blijft onverminderd positief ondanks de blessurezorgen rondom enkele belangrijke spelers. Met Jordan Henderson, Bertrand Traoré en Kian Fitz-Jim aan de zijlijn, staat Farioli voor een uitdaging in de aanstaande wedstrijd tegen Slavia Praag. Desondanks blijft de Italiaanse oefenmeester vol vertrouwen in zijn team en benadrukt hij dit standpunt tijdens een interview met Ziggo Sport.

Hoewel de blessures van Henderson, Traoré en Fitz-Jim ongetwijfeld een aderlating zijn voor het team, gelooft Farioli sterk in de kwaliteiten van zijn overige spelers. Hij benadrukt dat het team als geheel klaar is om de strijd aan te gaan en vastberaden is om een positief resultaat neer te zetten tegen Slavia Praag. De coach is ervan overtuigd dat zijn spelers zullen opstaan en zich zullen laten gelden, ongeacht de tegenslagen die ze hebben moeten incasseren.

Met de wedstrijd tegen Slavia Praag in het vooruitzicht, blijft Farioli vastberaden en optimistisch. Hij ziet deze uitdaging als een kans voor zijn team om te laten zien wat ze waard zijn en om te bewijzen dat ze ook zonder enkele sleutelspelers tot grootse prestaties in staat zijn. De coach straalt vertrouwen uit en is vastbesloten om zijn team optimaal voor te bereiden op de confrontatie met de tegenstander.