×
Home Nieuws Livescore

Advocaten Quincy Promes ondervragen Belgische drugssmokkelaars.

Advocaten Quincy Promes ondervragen Belgische drugssmokkelaars.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 15:32 uur

In een opmerkelijke ontwikkeling in de zaak rondom het drugstransport in Antwerpen, hebben vier Belgische verdachten toestemming gekregen om te worden ondervraagd door de advocaten van voetballer Quincy Promes. Het nieuws, dat werd gemeld door De Telegraaf, werpt een nieuw licht op de zaak die de afgelopen tijd veel aandacht heeft getrokken.

De verdachten zullen binnenkort worden verhoord door de advocaten van Promes, die betrokken is geraakt bij de zaak nadat zijn naam naar voren kwam in verband met het drugstransport. De douane in Antwerpen wist het transport te onderscheppen, wat leidde tot de arrestatie van de vier verdachten en de betrokkenheid van de voetballer.

De zaak heeft de gemoederen flink beziggehouden, met speculaties en geruchten die rondgaan over de mogelijke rol van Promes in het geheel. Met de toestemming om de verdachten te ondervragen, hopen de advocaten van de voetballer meer duidelijkheid te krijgen over de situatie en de rol die hun cliënt mogelijk heeft gespeeld.

Het is nog onduidelijk hoe deze ontwikkeling de zaak verder zal beïnvloeden en wat de uitkomst zal zijn van de ondervragingen. De betrokken partijen zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden terwijl het onderzoek zich verder ontvouwt en meer details aan het licht komen over deze intrigerende zaak in Antwerpen.