×
Home Nieuws Livescore

Mbappé rust uit voor interlands ondanks Real Madrid comeback.

Mbappé rust uit voor interlands ondanks Real Madrid comeback.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 15:08 uur

Kylian Mbappé zal niet deelnemen aan de komende interlands van het Franse nationale team. Bondscoach Didier Deschamps heeft besloten om zijn sterspeler thuis te laten, zodat hij volledig kan herstellen van zijn blessure. Ondanks dat de aanvaller bij Real Madrid inmiddels weer op het veld staat, acht Deschamps het van groot belang dat Mbappé de tijd krijgt om optimaal fit te worden.

De afwezigheid van Mbappé zal een gevoelige klap zijn voor Les Bleus, aangezien de aanvaller een cruciale rol speelt in het team. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is Mbappé een van de absolute smaakmakers van het Franse elftal. Deschamps zal nu moeten kijken naar alternatieven om het gemis van de sterspeler op te vangen tijdens de komende wedstrijden.

Mbappé zelf zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat hij niet kan deelnemen aan de interlands, maar zal begrip hebben voor de beslissing van zijn coach. De 22-jarige aanvaller zal zich nu richten op zijn herstel en er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op topniveau terug te keren. De fans van het Franse nationale team zullen ongetwijfeld hopen dat Mbappé snel weer schittert in het blauwe shirt van Les Bleus.