×
Home Nieuws Livescore

Ex-Ajacied Grygera waarschuwt voor Slavia Praag in Europa

Ex-Ajacied Grygera waarschuwt voor Slavia Praag in Europa
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 13:16 uur

Voormalig Ajax-ster Zdeněk Grygera heeft een belangrijke boodschap voor de huidige spelers van de Amsterdamse club. De Tsjechische oud-voetballer waarschuwt de Amsterdammers voor de kracht en kwaliteiten van Slavia Praag, de tegenstander die donderdagavond op het programma staat in de Europa League. Grygera, die zelf jarenlang het shirt van Ajax heeft gedragen, voorspelt een zware en uitdagende wedstrijd voor het team van trainer Francesco Farioli.

Met zijn ervaring en kennis van het Europese voetbal, weet Grygera als geen ander wat Ajax te wachten staat tegen Slavia Praag. De voormalige verdediger benadrukt dat de Tsjechische ploeg niet onderschat mag worden en dat Ajax volledig gefocust en scherp zal moeten zijn om een goed resultaat neer te zetten. Grygera gelooft dat Slavia Praag een geduchte tegenstander is die het Ajax zeker lastig kan maken.

Als voormalig lid van de succesvolle Ajax-teams uit het verleden, begrijpt Grygera het belang van Europese wedstrijden en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Hij spoort de huidige generatie Ajax-spelers aan om met volle overgave en vastberadenheid de strijd aan te gaan tegen Slavia Praag. De waarschuwing van Grygera dient als een herinnering dat in de Europa League geen enkele tegenstander onderschat mag worden en dat Ajax alles op alles zal moeten zetten om de overwinning binnen te halen.