×
Home Nieuws Livescore

Oosting: FC Twente verwacht 'zelfde soort wedstrijd' tegen Fenerbahçe

Oosting: FC Twente verwacht 'zelfde soort wedstrijd' tegen Fenerbahçe
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 13:08 uur

In aanloop naar het Europa League-duel tussen FC Twente en Fenerbahçe werpt trainer Joseph Oosting nog een blik op het recente gelijkspel tegen Manchester United. Oosting is van mening dat zijn team een vergelijkbare wedstrijd kan verwachten tegen de Turkse topclub als die op Old Trafford. De oefenmeester benadrukt het belang van het trekken van lessen uit het vorige duel om zich optimaal voor te bereiden op de komende uitdaging.

Na het gelijkspel tegen de Engelse grootmacht is de sfeer binnen de Twente-selectie positief en vol vertrouwen. Oosting prijst de inzet en tactische discipline van zijn spelers tijdens de wedstrijd tegen Manchester United en hoopt deze elementen te kunnen repliceren tegen Fenerbahçe. De trainer benadrukt het belang van het vasthouden van deze positieve flow om succes te behalen in het Europese duel.

Met de herinneringen aan de sterke prestatie tegen Manchester United vers in het geheugen, is FC Twente vastberaden om eenzelfde niveau van spel te laten zien tegen Fenerbahçe. Oosting en zijn team zijn zich bewust van de uitdaging die de Turkse tegenstander met zich meebrengt, maar putten kracht uit de ervaring en lessen die ze hebben opgedaan in voorgaande wedstrijden. De focus ligt op het creëren van een solide basis en het benutten van kansen om een positief resultaat te behalen in het Europa League-duel.