×
Home Nieuws Livescore

Valverde vol vertrouwen voor Europa League duel tegen AZ.

Valverde vol vertrouwen voor Europa League duel tegen AZ.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 12:56 uur

Trainer Ernesto Valverde van Athletic Bilbao heeft vol vertrouwen en met zorgvuldige voorbereidingen uitgekeken naar het Europa League-duel tegen AZ. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd benadrukte Valverde dat hij de tegenstanders uit Alkmaar zeker niet onderschat. Met een scherp oog voor detail en respect voor de kwaliteiten van AZ, is Valverde vastbesloten om zijn team optimaal voor te bereiden op de uitdaging die voor hen ligt.

De Spanjaard erkent de kracht en potentie van de Nederlandse ploeg en is zich bewust van de kwaliteit die AZ kan bieden. Valverde benadrukt het belang van een gedegen tactische aanpak en een sterke teamgeest om succesvol te kunnen zijn tegen een geduchte tegenstander als AZ. Met zijn ervaring en expertise als coach weet Valverde dat het cruciaal is om zijn spelers mentaal en fysiek klaar te stomen voor deze Europese confrontatie.

Athletic Bilbao zal met vastberadenheid en focus het veld betreden tegen AZ, met de intentie om een sterke prestatie neer te zetten en de overwinning na te streven. Valverde en zijn team zijn vastbesloten om alles te geven en te strijden voor een positief resultaat in dit belangrijke Europa League-duel. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor wat een boeiende en uitdagende wedstrijd belooft te worden tussen Athletic Bilbao en AZ.