×
Home Nieuws Livescore

Ajax mist Fitz-Jim tegen FC Groningen door blessure.

Ajax mist Fitz-Jim tegen FC Groningen door blessure.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 12:48 uur

Ajax zal het aanstaande zondag moeten opnemen tegen FC Groningen zonder de talentvolle middenvelder Kian Fitz-Jim. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Voetbal International. Fitz-Jim, die recentelijk zijn kans heeft gegrepen bij de Amsterdammers, heeft helaas een spierblessure opgelopen tijdens een trainingssessie.

De afwezigheid van Fitz-Jim zal een gevoelige klap zijn voor Ajax, aangezien de middenvelder de laatste tijd indruk heeft gemaakt met zijn spel. Zijn creativiteit en dynamiek op het veld zullen gemist worden in de wedstrijd tegen FC Groningen. Het is nu aan trainer Erik ten Hag om een geschikte vervanger te vinden voor de geblesseerde Fitz-Jim en het team optimaal voor te bereiden op de aanstaande confrontatie.

Ondanks deze tegenslag zal Ajax vastberaden zijn om zondag een sterke prestatie neer te zetten tegen FC Groningen. Met spelers die klaarstaan om hun kans te grijpen en zich te bewijzen in het elftal, zal de Amsterdamse club er alles aan doen om de drie punten binnen te halen. De supporters kunnen zich opmaken voor een spannende wedstrijd waarin Ajax zal strijden voor de overwinning, ook zonder de geblesseerde Fitz-Jim.