×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag verdedigt spelers en krijgt steun van bestuur

Ten Hag verdedigt spelers en krijgt steun van bestuur
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 12:08 uur

Na het teleurstellende verlies van Manchester United tegen Tottenham Hotspur (0-3) heeft Erik ten Hag, de manager van de Engelse club, zich fel verweerd tegen de kritiek die zijn team te verduren kreeg. Ten Hag benadrukt het belang van eenheid binnen de spelersgroep en stelt dat zij elkaar moeten blijven steunen in deze moeilijke periode. Ondanks de tegenvallende resultaten blijft de manager vertrouwen houden in zijn team en is hij ervan overtuigd dat zij samen sterker uit deze situatie zullen komen.

De kritiek die Manchester United ontving na de nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft Ten Hag niet onberoerd gelaten. Hij is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te inspireren om terug te vechten en te laten zien waar zij toe in staat zijn. De manager benadrukt dat het essentieel is dat de spelers zich niet laten ontmoedigen door de tegenslagen, maar juist als team naar voren komen en samenwerken om de prestaties te verbeteren.

Ondanks de druk en de kritiek van buitenaf, blijft Ten Hag vol vertrouwen in zijn capaciteiten als manager en in de steun van het bestuur van Manchester United. Hij gelooft dat met hard werk, toewijding en eenheid binnen het team, zij de weg naar succes zullen terugvinden en de fans trots zullen maken. Ten Hag is vastbesloten om zijn team te leiden naar betere resultaten en is ervan overtuigd dat zij samen sterker zullen staan in de uitdagingen die nog komen.