×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer blijft geloven in Ueda na penaltymisser

Feyenoord-trainer blijft geloven in Ueda na penaltymisser
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 09:48 uur

Feyenoord-trainer Arne Slot blijft geloven in Ayase Ueda als de aangewezen penaltynemer voor zijn team. Ondanks de gemiste strafschop van de Japanse speler tijdens het Champions League-duel tegen Girona (2-3), waarbij de spanning in de wedstrijd behouden bleef, blijft Slot vertrouwen houden in Ueda's kwaliteiten vanaf de penaltystip.

Tijdens de cruciale wedstrijd tegen Girona slaagde Ueda er niet in om zijn strafschop te benutten, wat de tegenstander in staat stelde om in de race te blijven voor de overwinning. Ondanks dit teleurstellende moment, waarbij de druk hoog was, blijft de Feyenoord-trainer achter zijn speler staan en gelooft hij dat Ueda de mentale veerkracht heeft om zich te herpakken en sterker terug te komen.

Arne Slot benadrukt het belang van vertrouwen geven aan zijn spelers, zelfs na tegenslagen zoals een gemiste strafschop. Hij gelooft dat Ueda, met de juiste ondersteuning en begeleiding, zijn zelfvertrouwen kan herwinnen en zijn kwaliteiten kan laten zien op het veld. Als trainer is het voor Slot essentieel om zijn team te blijven motiveren en te laten zien dat hij gelooft in de kracht van zijn spelers, ongeacht de uitkomst van individuele acties zoals een gemiste penalty.