×
Home Nieuws Livescore

Donny van de Beek niet terug naar Ajax

Donny van de Beek niet terug naar Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 09:08 uur

Donny van de Beek zal deze zomer niet terugkeren naar Ajax. Ondanks zijn wens om Manchester United te verlaten, heeft de aanvallende middenvelder geen plannen om terug te keren naar zijn voormalige club in Amsterdam. Van de Beek, die eerder met succes voor Ajax speelde voordat hij naar de Premier League vertrok, had gehoopt op een transfer deze transferperiode. Echter, een terugkeer naar de Eredivisie zit er voorlopig niet in voor de talentvolle Nederlander.

De 24-jarige Van de Beek had gehoopt op meer speeltijd en een nieuwe uitdaging elders, maar een transfer naar Ajax bleek geen optie. De club uit Amsterdam heeft momenteel geen plannen om de middenvelder terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. Van de Beek zal dus op zoek moeten naar andere mogelijkheden om zijn carrière nieuw leven in te blazen en zijn ambities waar te maken.

Hoewel de fans van Ajax wellicht gehoopt hadden op de terugkeer van Van de Beek, lijkt het erop dat zij nog even geduld moeten hebben. De middenvelder zal zijn toekomst elders moeten gaan bepalen, waar hij hopelijk de speeltijd en uitdaging vindt die hij zoekt. Voor nu blijft Donny van de Beek dus nog verbonden aan Manchester United, maar wat de toekomst voor hem in petto heeft, blijft voorlopig nog onzeker.