×
Home Nieuws Livescore

Trainer Girona: "Ploeg tekort gedaan in Champions League-strijd"

Trainer Girona:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 08:56 uur

In een zinderende Champions League-wedstrijd tussen Girona en Feyenoord heeft trainer Míchel Sánchez zijn teleurstelling geuit over het resultaat. De Spanjaard is van mening dat zijn team zichzelf tekort heeft gedaan in de strijd tegen de Nederlandse club. Ondanks het feit dat Girona op zoek was naar de winnende treffer, moest het uiteindelijk het hoofd buigen voor Feyenoord, dat met 2-3 aan het langste eind trok.

Sánchez, die zijn ploeg zag vechten tot het laatste fluitsignaal, benadrukte de inzet en vastberadenheid van zijn spelers. Ondanks de nederlaag prees hij hun strijdlust en vastberadenheid om tot het uiterste te gaan. De trainer erkende echter dat er ruimte is voor verbetering en dat zijn team zal blijven werken aan het versterken van hun spel om betere resultaten te behalen in toekomstige wedstrijden.

De wedstrijd tussen Girona en Feyenoord zal de boeken ingaan als een spannend en enerverend duel waarin beide teams tot het uiterste gingen. Met Feyenoord als uiteindelijke winnaar, zal Girona zich nu moeten richten op de volgende uitdagingen die voor hen liggen. Sánchez en zijn team zullen ongetwijfeld lering trekken uit deze wedstrijd en streven naar verbetering in de komende wedstrijden om hun doelen te bereiken en hun fans trots te maken.