×
Home Nieuws Livescore

Kees Luijckx lovend over Feyenoord's sterspeler In-Beom Hwang

Kees Luijckx lovend over Feyenoord's sterspeler In-Beom Hwang
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 08:32 uur

Feyenoord heeft een veelbelovende nieuwe aanwinst in de vorm van In-Beom Hwang, zo stelt voetbalanalist Kees Luijckx. De Zuid-Koreaan, die deze transferperiode werd overgenomen van Rode Ster Belgrado, maakte indruk tijdens de recente wedstrijd tegen Girona. Luijckx is lovend over de prestaties van Hwang en prijst zijn uitstekende spel op het veld.

In-Beom Hwang liet zijn kwaliteiten zien tijdens de wedstrijd tegen Girona, waar Feyenoord met 2-3 wist te winnen. De Zuid-Koreaanse middenvelder toonde zijn technische vaardigheden en speelde een belangrijke rol in de overwinning van het team. Luijckx benadrukt dat Hwang zich snel heeft aangepast aan het team en al van toegevoegde waarde is voor Feyenoord.

De supporters van Feyenoord kunnen volgens Kees Luijckx veel verwachten van In-Beom Hwang in het komende seizoen. Met zijn talent en inzet op het veld lijkt de Zuid-Koreaanse speler een veelbelovende aanwinst te zijn voor de Rotterdamse club. De analist kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Hwang en is optimistisch over zijn bijdrage aan het succes van Feyenoord.