×
Home Nieuws Livescore

Timber onthult reden voor Ueda's penalty tegen Girona.

Timber onthult reden voor Ueda's penalty tegen Girona.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 08:08 uur

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber heeft onthuld waarom hij ervoor koos om Ayase Ueda de strafschop te laten nemen in de wedstrijd tegen Girona, in plaats van het zelf te doen. De Japanse speler kreeg de kans van Timber, maar slaagde er niet in om Feyenoord woensdagavond een comfortabele voorsprong te bezorgen. Het opvallende moment vond plaats tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Nederlandse club en Girona.

Timber, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en koelbloedigheid, gaf de strafschop aan Ueda in een gebaar van teamspirit en vertrouwen. De Japanner, die graag zijn stempel wilde drukken in de wedstrijd, slaagde er echter niet in om de bal achter de doelman te krijgen. Het gemiste doelpunt zorgde voor teleurstelling bij de Feyenoord-fans, die gehoopt hadden op een comfortabele voorsprong voor hun team.

Na de wedstrijd sprak Timber openhartig over zijn beslissing om Ueda de strafschop te laten nemen. Hij benadrukte dat het belangrijk is om als team samen te werken en elkaar kansen te gunnen. Ondanks de gemiste kans blijft Timber positief over de samenwerking binnen het team en kijkt hij uit naar de volgende wedstrijden waarin Feyenoord zal strijden om de overwinning.

Het moment waarop Ueda de strafschop miste, zal ongetwijfeld nog lang worden besproken binnen de Feyenoord-gemeenschap. Het incident benadrukt het belang van het benutten van kansen en het nemen van verantwoordelijkheid in cruciale momenten van de wedstrijd. Feyenoord zal ongetwijfeld lering trekken uit deze gebeurtenis en zich blijven inzetten om als team sterker te worden en successen te behalen in het komende seizoen.