×
Home Nieuws Livescore

Priske opgelucht na eerste Champions League zege Feyenoord

Priske opgelucht na eerste Champions League zege Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 07:32 uur

In een spraakmakende persconferentie na de wedstrijd tussen Girona en Feyenoord reflecteerden Antoni Milambo en Brian Priske op de historische overwinning van Feyenoord in de Champions League. Priske, de trotse coach, gaf toe dat er een enorme last van zijn schouders viel na deze triomf. De sfeer in het Feyenoord-kamp was dan ook jubelend en vol van opluchting.

Milambo, een van de sterspelers van Feyenoord, liet tijdens de persconferentie ook van zich horen. Met een zelfverzekerde blik en vastberadenheid sprak hij over de vastberadenheid en het harde werk dat het team heeft geleverd om deze overwinning te behalen. Zijn woorden getuigden van een diepgewortelde passie voor het spel en een onwrikbaar geloof in het team.

De overwinning van Feyenoord in de Champions League zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een mijlpaal voor de club. De fans kunnen trots zijn op de prestaties van hun team en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft. Met Priske aan het roer en spelers als Milambo in topvorm, lijkt de toekomst van Feyenoord stralend en vol belofte.