×
Home Livescore

Ronaldo's verwoestende vrije trap raakt cameraman in Saudi-Arabië!

Ronaldo's verwoestende vrije trap raakt cameraman in Saudi-Arabië!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 21:08 uur

In een opmerkelijke gebeurtenis tijdens een voetbalwedstrijd in Saudi-Arabië heeft Cristiano Ronaldo voor de nodige opschudding gezorgd. De Portugese superster, bekend om zijn krachtige schoten, heeft een cameraman flink laten schrikken tijdens een vrije trap bij Al Nassr.

Het was een spannende wedstrijd tussen Al Nassr en Al Raed, waarbij beide teams hun uiterste best deden om de overwinning binnen te slepen. Ronaldo, altijd gedreven om zijn stempel op de wedstrijd te drukken, nam zijn positie in voor een vrije trap. Met zijn kenmerkende precisie en kracht schoot hij de bal echter hard naast het doel.

Helaas voor een onfortuinlijke cameraman stond hij op het verkeerde moment op de verkeerde plek. De bal vloog met een ongekende snelheid langs hem heen, waardoor hij een flinke hoofdpijn aan de botsing overhield. Het was een moment van schrik en verbazing voor zowel de cameraman als het publiek.

Ondanks dit incident wist Al Nassr uiteindelijk een 1-3 overwinning te behalen op Al Raed. Naast Ronaldo was ook Sadio Mané trefzeker tijdens de wedstrijd, wat de overwinning nog zoeter maakte voor het team.

Deze gebeurtenis benadrukt eens te meer de kracht en impact die Cristiano Ronaldo op het veld kan hebben. Zijn schoten zijn niet alleen gevaarlijk voor de tegenstanders, maar kunnen ook onbedoelde slachtoffers maken onder de cameramannen. Het is een herinnering aan de onvoorspelbaarheid en intensiteit van het voetbalspel.

Hoewel de cameraman wellicht een pijnlijke herinnering aan deze wedstrijd zal overhouden, zal hij ongetwijfeld trots zijn geweest om zo dichtbij een van 's werelds grootste voetballegendes te staan. Het is een ervaring die hij niet snel zal vergeten, hoe pijnlijk het ook was.