×
Home Nieuws Livescore

Jeremain Lens prijst Ajax-trainer Farioli en assistenten enorm.

Jeremain Lens prijst Ajax-trainer Farioli en assistenten enorm.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 07:16 uur

Voormalig Oranje-international Jeremain Lens heeft zijn bewondering uitgesproken voor Ajax-trainer Francesco Farioli en zijn assistenten. De ervaren voetballer, die eerder onder Farioli speelde bij het Turkse Fatih Karagümrük, heeft een grote waardering voor de Italiaanse coach en zijn staf. Lens, die momenteel actief is bij de Nederlandse club Feyenoord, prijst Farioli om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om spelers te motiveren.

Lens, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft aangegeven dat Farioli een positieve invloed op zijn carrière heeft gehad. De aanvaller genoot van zijn tijd onder de Italiaanse trainer en is van mening dat hij veel heeft geleerd van diens trainingsmethoden en filosofie. Lens gelooft dat Farioli en zijn assistenten een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn ontwikkeling als voetballer.

De lof van Jeremain Lens voor Francesco Farioli komt op een interessant moment, aangezien Ajax momenteel op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. Met de huidige coach Erik ten Hag die wordt gelinkt aan verschillende topclubs in Europa, waaronder Bayern München, zou Farioli wellicht een potentiële kandidaat kunnen zijn om het roer over te nemen bij de Amsterdamse club. Lens' aanbeveling zou de Italiaanse coach zeker in een positief daglicht kunnen stellen bij de beleidsbepalers van Ajax.