×
Home Nieuws Livescore

Priske lovend over Milambo na Champions League doelpunt.

Priske lovend over Milambo na Champions League doelpunt.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 07:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft zijn lof geuit over het jonge talent Antoni Milambo na zijn indrukwekkende optreden tijdens het Champions League-duel tegen Girona. De 19-jarige speler wist het net te vinden en speelde een belangrijke rol in de 3-2 overwinning van Feyenoord. Priske is vol lof over de prestaties van Milambo en prijst zijn talent en doorzettingsvermogen.

Milambo, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, liet zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren. Zijn doelpunt tegen Girona was een beloning voor zijn harde werk en toewijding op het trainingsveld. Priske is onder de indruk van de ontwikkeling die Milambo doormaakt en ziet een veelbelovende toekomst voor de jonge speler bij Feyenoord.

De Deense oefenmeester is van mening dat Milambo een waardevolle toevoeging is aan het team en ziet hem als een speler met veel potentieel. Met zijn positieve instelling en honger naar succes, lijkt Milambo klaar te zijn om een belangrijke rol te spelen in het succes van Feyenoord. Priske kijkt ernaar uit om de jonge speler verder te zien groeien en bloeien in het team.