×
Home Nieuws Livescore

Danjuma prijst Feyenoord ondanks nederlaag Girona FC (9 woorden)

Danjuma prijst Feyenoord ondanks nederlaag Girona FC (9 woorden)
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2024 00:08 uur

De Nederlandse aanvaller Arnaut Danjuma heeft na de wedstrijd tussen Girona FC en Feyenoord lovende woorden gesproken over de Rotterdamse club. Ondanks zijn inzet kon Danjuma niet voorkomen dat zijn team met 2-3 verloor van de Eredivisie-club. De voormalige speler van Club Brugge prees de veerkracht en vastberadenheid van Feyenoord, die tot het laatste moment bleven strijden voor de overwinning.

Danjuma, die momenteel uitkomt voor Girona FC in Spanje, erkende de kwaliteiten van Feyenoord en prees de manier waarop zij zich presenteerden tijdens het duel. De aanvaller benadrukte dat het een zware wedstrijd was, maar dat hij onder de indruk was van de vastberadenheid en teamgeest van de Rotterdammers. Ondanks de nederlaag was Danjuma vol lof over het spel van Feyenoord en sprak hij zijn respect uit voor de prestatie van de ploeg.

De ontmoeting tussen Girona FC en Feyenoord was een spannende strijd waarin beide teams alles gaven. Danjuma, die zelf een belangrijke rol speelde in de wedstrijd, toonde zijn sportiviteit door zijn waardering uit te spreken voor de tegenstander. De aanvaller kijkt met respect terug op het duel en is vastbesloten om zich verder te blijven ontwikkelen in het internationale voetbal.